Cum se va zbura către şi dinspre Londra, după Brexit. UE ia măsuri pentru siguranţa aviaţiei, după ieşirea Marii Britanii din UE

Postat la 25 februarie 2019 326 afişări

Reprezentanţii statelor membre UE au aprobat un acord cu Parlamentul European referitor la un proiect de regulament menit să asigure continuarea valabilităţii anumitor certificate de siguranţă a aviaţiei, după Brexit, informează Consiliul UE.

Cum se va zbura către şi dinspre Londra, după Brexit. UE ia măsuri pentru siguranţa aviaţiei, după ieşirea Marii Britanii din UE

Regulamentul reglementează certificatele de siguranţă a aviaţiei pentru anumite produse, piese şi echipamente aeronautice, eliberate persoanelor fizice şi juridice care îşi au locul principal de desfăşurare a activităţii în Regatul Unit, precum şi certificatele eliberate de cei care oferă pregătire în domeniul aviaţiei.

 

Regulamentul prelungeşte valabilitatea acestor certificate pe o perioadă de nouă luni de la data aplicării regulamentului. Dacă este necesar, Comisia va avea dreptul să prelungească suplimentar această perioadă.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
uniunea europeana,
aviatie,
siguranta,
iesire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.