Tentativă de jaf la un magazin de bijuterii din Bârlad. Două persoane au fost rănite cu pistoale cu bile

Postat la 15 ianuarie 2013 22 afişări

Poliţiştii au instituit filtre în Bârlad pentru prinderea a trei persoane care luni seară au încercat să jefuiască un magazin de bijuterii din municipiu, unde au intrat cu cagule şi cu pistoale cu bile de cauciuc, rănindu-i pe proprietarul magazinului şi pe fiul acestuia.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vaslui, cei trei atacatori au intrat cu cagule pe faţă într-un magazin situat la parterul unui bloc din zona Stadion, iar unul dintre ei a spart o vitrină în care se aflau bijuterii din aur.

Proprietarul magazinului şi fiul acestuia au încercat să-l oprească pe cel care a spart vitrina, moment în care ceilalţi doi atacatori au scos pistoalele cu bile de cauciuc pe care le aveau asupra lor şi au început să tragă spre cei doi bărbaţi.

Proprietarul magazinului, un bărbat în vârstă de 47 de ani, a fost rănit la un ochi, în timp ce fiul acestuia a suferit leziuni la o ureche.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Tentativă de jaf,
bijuteri,
Bârlad
/actualitate/tentativa-de-jaf-la-un-magazin-de-bijuterii-din-barlad-doua-persoane-au-fost-ranite-cu-pistoale-cu-bile-10467728
10467728
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.