Tendinţele din industria luxului, în noua ediţie DA Premium a Ziarului Financiar

Postat la 30 martie 2015 51 afişări

Care sunt cele mai noi restaurante din oraş, ce ceasuri sunt la modă acum şi care sunt tendinţele în design interior şi gastronomie? Toate aceste noutăţi sunt prezentate în ediţia de aprilie a suplimentului După Afaceri Premium, lansat luni de ZIARUL FINANCIAR. Din pachetul special oferit pe 30 martie de liderul publicaţiilor de business face parte şi suplimentul tematic Insolvenţe.

Tendinţele din industria luxului, în noua ediţie DA Premium a Ziarului Financiar

Din ediţia de aprilie a suplimentului dedicat industriei luxului DA Premium, cititorii pot afla ultimele noutăţi şi tendinţe din lifestyle, de la cele mai noi modele de ceasuri prezentate anul acesta la Basel, locul unde se dă ora exactă în orologeria de lux, la povestea burgerilor gourmet şi recomandări de vacanţă în poate cel mai cosmopolit oraş al Asiei, Singapore.

Cei pasionaţi de parfumuri vor descoperi povestea primei femei deţinătoare a titlului de Maestru Parfumier dintr-un interviu special cu Annie Buzantian, românca de origine armeană care stă în spatele unor creaţii reper pentru branduri ca Estée Lauder, Marc Jacobs şi Armani.

Tot pentru luni, 30 martie, ZIARUL FINANCIAR a pregătit suplimentul tematic Insolvenţe, care acoperă pe larg un subiect fierbinte în ultimii ani pentru firmele româneşti.

Cititorii pot afla de ce numărul de insolvenţe scade cu 50% de la lună la lună, dar şi care sunt consecinţele acestei tendinţe. Cum ar trebui să arate un plan de reorganizare, precum şi domeniile de business care au generat cele mai multe insolvenţe anul trecut sunt alte informaţii preţioase care pot fi găsite în cele 8 pagini ale suplimentului disponibil la punctele de difuzare a presei luni, 30 martie, împreuna cu ZIARUL FINANCIAR.

Seria apariţiilor editoriale tematice semnate de ZIARUL FINANCIAR continua şi marţi cu cea de-a X-a ediţie a anuarului Top Tranzacţii, suplimentul Business Construct – ce surprinde tendinţele din sectorul construcţiilor şi suplimentul special de mica publicitate Anunţuri.

Catalogul Top Tranzacţii aduce veşti bune pentru economia românească: anul trecut, valoarea tranzacţiilor s-a dublat până la 3,7 miliarde de euro, faţă de 1,4 miliarde de euro în 2013. Anuarul acoperă pe larg povestea celor mai mari tranzacţii, precum şi informaţii de culise despre motivaţiile unei tranzacţii şi despre echipele de avocaţi şi bancheri care asistă. Tot marţi, 31 martie, echipa suplimentului tematic Business Construct face harta celor mai mari şantiere şi analizează ce perspective au cele mai mari pieţe de materiale de construcţii.

Brand de referinţă al pieţei de business, ZIARUL FINANCIAR este lider absolut al audienţelor din acest segment, ediţia online ZF.ro având peste 1,92 milioane de vizitatori unici în februarie 2015, potrivit datelor SATI. La rândul său, ediţia tipărită a publicaţiei conduce cu o audienţă extinsă de 488.000 de cititori, conform valului SNA CAPI iunie 2012 – mai 2014.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
financiar,
tendinte,
ziar,
lux,
industrie,
business
/actualitate/tendintele-din-industria-luxului-in-noua-editie-da-premium-a-ziarului-financiar-14084686
14084686
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.