TELUS Days of Giving

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 12 aprilie 2019 73 afişări

Motivaţie

TELUS Days of Giving este cel mai mare eveniment de voluntariat al companiei şi reuneşte în fiecare an sute de membri ai echipei TELUS International. TELUS International susţine la nivel global modelul „Dăruim acolo unde trăim“ („We give where we live“).

Descrierea proiectului

Sprijinul companiei constă atât în contribuţiile la evenimente caritabile şi iniţiative ale organizaţiilor nonprofit în valoare de 350 milioane dolari, cât şi în cele peste 6,8 milioane de ore de voluntariat ale angajaţilor la nivel internaţional. În ultimii 10 ani, TELUS International a avut la nivel global mai mult de 40.000 de membri ai echipei care au făcut voluntariat pentru a ajuta peste 70.000 de persoane. În România şi Bulgaria, numărul voluntarilor a fost de peste 3.600, iar cel al beneficiarilor de aproximativ 5.000, majoritatea fiind copii. Din 2013, compania a organizat în România şase ediţii ale TELUS Days of Giving, iar evenimentul a crescut an de an adunând 1.820 de voluntari şi un buget total de 300.000 euro.

Rezultate

În cadrul acestui program s-au derulat lucrări de amenajare la centrele sociale de plasament Pinocchio şi Cireşarii II, din Bucureşti, şi s-a renovat o şcoală din cartierul Ferentari. Voluntarii au participat la reamenajarea Centrului Socio-Medical HOSPICE Casa Speranţei, de la Adunaţii-Copăceni, şi au plantat peste 1.000 de copaci în beneficiul a 2.800 de tineri.  Anul trecut, pentru cel de-al şaselea an consecutiv, cei 250 de membri ai echipei TELUS International au contribuit la construirea centrului comunitar Buftea, împreună cu Habitat for Humanity. Centrul va oferi zilnic, pentru 50 de elevi, ateliere extraşcolare, mâncare şi consiliere psihologică. Mai mult, alţi 150 de copii vor beneficia în cadrul centrului de activităţi educaţionale.

Prin donaţia de 80.000 de euro de anul trecut (care include 40.000 euro pentru materialele de construcţie) TELUS International şi-a propus să susţină accesul copiilor la educaţie şi asistenţă socială, ajutând astfel la prevenirea abandonului şcolar şi îmbunătăţirea performanţei educaţionale.


Număr de angajaţi

1.500

Valoarea investiţiei

300.000 euro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.