#Teleormanleaks, primul episod: Cine este Nicoleta Pene, responsabila cu banii firmei Tel Drum

Postat la 05 noiembrie 2018 454 afişări

Primul articol publicat de Rise Project face referire la directorul comercial şi o apropiată a lui Petre Pitiş, Nicoleta Pene, cea care ar fi ascuns valiza diplomat şi ale cărei informaţii din birou se regăsesc în hard-ul negru intrat în posesia jurnaliştilor.

#Teleormanleaks, primul episod: Cine este Nicoleta Pene, responsabila cu banii firmei Tel Drum

Rise Project scrie că hard-ul negru în care a fost salvat tot conţinutul de 63,39 GB aparţine Nicoletei Pene, directorul comercial al Tel Drum şi "mâna dreaptă" a lui Petre Pitiş, directorul general al Tel Drum. Pe acest hard ar fi mii de facturi, contracte, bilanţuri, devize, procuri, acte constitutive de firme-fantomă, extrase de cont, ordine de plată, documente personale ale unor interpuşi, rapoarte de audit, tabele contabile, 14.800 de foto şi video de la evenimentele companiei cu personajele grupării şi standardul lor de viaţă, documente, selfie-uri, capturi de ecran cu discuţii – majoritatea provenind din backup-ul mai multor telefoane, dar şi 54.710 mailuri şi ataşamentele de pe adresa de serviciu.

 

Un angajat al companiei povesteşte că Nicoleta Pene ar fi venit în Tel Drum „ca un nimeni” şi a avut o ascensiune „de domeniul fantasticului”, ca apoi să ajungă să „taie şi spânzure”.

 

Ea se ocupa de contabilitatea tuturor firmelor din grupare, controla nu doar intrările şi ieşirile de bani din Tel Drum, ci şi din afacerile fiului sau finului lui Liviu Dragnea (Zooveg, InterFrigo, Romcip – Ferma Salcia, Agrotrust).

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
drum,
bani,
episod,
firma,
director

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.