Telekom face ISTORIE în România: Oferta ŞOC cu care vrea să ÎNGENUNCHEZE reţelele rivale şi să obţină un miracol

Postat la 08 aprilie 2018 2484 afişări

Oferta Telekom cu net nelimitat nu are echivalent pe piaţă, însă include şi unele limitări. Pentru că traficul video este totuşi limitat din punctul de vedere al rezoluţiei video pentru a nu încărca excesiv reţeaua, utilizatorii trebuie să fie de acord ca atât Telekom, cât şi furnizorul de echipamente şi servicii Ericsson să aibă acces la datele privind site-urile accesate.

Telekom face ISTORIE în România: Oferta ŞOC cu care vrea să ÎNGENUNCHEZE reţelele rivale şi să obţină un miracol

Telekom şi Ericsson trebuie să „vadă” ce site-uri accesează clientul pentru ca traficul să nu fie contorizat. De asemenea, traficul de date realizat de clienţi pentru a efectua apeluri prin intermediul unor aplicaţii precum WhatsApp nu este inclus, astfel că el va fi consumat din cei 5GB de date de trafic de date naţional sau din creditul de pe cartelă.

 

Telekom mizează însă pe faptul că absenţa unor oferte echivalente pe piaţă îi va face pe utilizatori să ignore aceste detalii.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.