Te visezi actor? Cum sa lucrezi alaturi de Nicholas Cage in Romania!

Postat la 19 octombrie 2010 14 afişări

Daca faci parte dintre cei care, uitandu-se la televizor, tanjesc dupa o cariera intr-ale actoriei, poti intra in contact cu aceasta lume de luna viitoare.

Si nu vei juca in orice fel de film, ci intr-unul in care sunt prezente nume pe care nu le-ai mai auzit decat pe covorul rosu de la Hollywood. Nicholas Cage vine in Romania, la inceputul lui noiembrie, pentru a filma pentru pelicula 3D "Ghost Rider 2", iar pe langa actorii consacrati care vor juca in film, echipa de productie are nevoie si de figuranti, pe care ii vor recruta din randul romanilor. Si daca participi la selectie si ajungi pe platourile de filmare, nu se stie niciodata cine te va remarca si care va fi parcursul apoi tau profesional.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actor,
Nicholas Cage,
film
/actualitate/te-visezi-actor-cum-sa-lucrezi-alaturi-de-nicholas-cage-in-romania-7497396
7497396
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.