Taxele şi impozitele pot fi plătite în rate, fără dobândă, cu cardul de credit

Postat la 08 februarie 2017 225 afişări

Deţinătorii anumitor carduri de credit pot plăti în rate, fără dobândă, taxele şi impozitele locale. Însă, până în prezent, doar Credit Europe Bank are o campanie destinată special plăţii în două tranşe a taxelor şi impozitelor, inclusiv a facturii la utilităţi, scrie Mediafax.

Taxele şi impozitele pot fi plătite în rate, fără dobândă, cu cardul de credit

Cardurile emise de mai multe bănci oferă posibilitatea de a achita în rate taxele şi impozitele, condiţia impusă fiind legată de suma minimă tranzacţionată.

Credit Europe oferă posibilitatea clienţilor care deţin cardul de credit CardAvantaj să achite, până pe 31 martie, impozitele în două rate, fără dobândă. În cadrul aceleiaşi campanii intră şi plata facturilor de utilităţi la apă, gaz şi electricitate. Singura condiţie este ca tranzacţia să fie minimum 100 de lei. Campania este valabilă la tranzacţiile comerciale efectuate prin CardAvantaj direct la la ghişeele administraţiilor financiare sau la cele ale furnizorilor de utilităţi prin POS-urile instalate, fie online pe site-urile acestora.

Citiţi continuarea pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
credit,
taxe,
impozite,
rate,
dobanda,
card,
plati,
carduri,
utilitati

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.