Taxele locale pot fi plătite cu cardul şi în centrele comerciale din patru oraşe mari

Autor: Ciprian Botea Postat la 08 martie 2013 49 afişări

Locuitorii din sectoarele 2, 3 şi 4 din capitală, precum şi cei din Cluj-Napoca şi Târgu-Mureş îşi vor putea plăti cu cardul până la sfârşitul lunii martie taxele şi impozitele locale în mai multe centre comerciale din cele trei oraşe.

Locuitorii din sectoarele 2, 3 şi 4 din capitală, precum şi cei din Cluj-Napoca şi Târgu-Mureş îşi vor putea plăti cu cardul până la sfârşitul lunii martie taxele şi impozitele locale în mai multe centre comerciale din cele trei oraşe. Plăţile pot fi efectuate cu carduri emise de băncile locale sub sigla Visa la standurile special deschise zilnic între orele 16:00 şi 20:00 în Real Vitan, Auchan Vitan, Real Theodor Pallady şi Cora Pantelimon din sectorul 3, Sun Plaza Mall şi Piaţa Progresul Nou din sectorul 4, Carrefour Colentina din sectorul 2, Iulius Mall din Cluj-Napoca şi Promenada Mall din Târgu-Mureş. Contribuabilii vor putea afla la faţa locului sumele datorate bugetelor locale doar pe baza cărţii de identitate şi vor fi asistaţi pentru a efectua plăţile de voluntari de la bănci şi primării. Aceştia vor putea decide să-şi plătească integral sau parţial taxele şi impozitele.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/taxele-locale-pot-fi-platite-cu-cardul-si-in-centrele-comerciale-din-patru-orase-mari-10654626
10654626
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.