Taxa de primă vânzare auto va fi din nou obligatorie de la 1 ianuarie. Guvernul va analiza situaţia

Postat la 27 decembrie 2012 16 afişări

Taxa de primă vânzare auto, suspendată de fostul Guvern doar până la începutul anului viitor, va fi din nou obligatorie începând cu 1 ianuarie, Executivul urmând însă să analizeze această situaţie.

Premierul Victor Ponta i-a solicitat ministrului Mediului, Rovana Plumb, să prezinte Guvernului o informare pe această temă în prima sau a doua şedinţă de anul viitor, a anunţat vicepremierul Liviu Dragnea. "Primul-ministru i-a cerut ministrului Mediului să vină în prima sau a doua şedinţă de guvern din 2013 cu o informare şi o propunere pentru subiectul ăsta. A fost atins subiectul astăzi, nu s-a luat nicio decizie", a spus Dragnea la finele şedinţei de joi a Guvernului, întrebat de jurnalişti care este situaţia taxei de primă vânzare auto, suspendată de fostul Guvern doar până la începutul anului viitor. Întrebat în continuare dacă acest lucru presupune că taxa de primă vânzare auto va fi din nou obligatorie începând cu anul viitor, ministrul a arătat că speră ca în şedinţa Executivului programată pentru 4 ianuarie să fie luată o decizie.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
auto,
vanzare,
analiza,
taxa
/actualitate/taxa-de-prima-vanzare-auto-va-fi-din-nou-obligatorie-de-la-1-ianuarie-guvernul-va-analiza-situatia-10412685
10412685
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.