Taxa de pod Giurgeni-Vadul Oii şi Feteşti-Cernavodă creşte în februarie; reduceri la treceri multiple

Autor: Mediafax Postat la 07 ianuarie 2013 16 afişări

Taxele pentru o trecere peste Dunăre pe podurile de la Giurgeni - Vadul Oii şi Feteşti - Cernavodă vor fi majorate cu peste 10%, în două faze, dar vor fi acordate reduceri pentru trecerile multiple şi preplătite.

Taxele pentru o trecere peste Dunăre pe podurile de la Giurgeni - Vadul Oii şi Feteşti - Cernavodă vor fi majorate cu peste 10%, în două faze, dar vor fi acordate reduceri pentru trecerile multiple şi preplătite. Noile tarife au fost aprobate printr-un ordin al ministrului transporturilor şi infrastructurii, care modifică prevederile unui act similar din 2010. Ordinul a fost publicat vineri în Monitorul Oficial şi va intra în vigoare în termen de 30 de zile. În prima etapă tarifele vor fi majorate cu aproximativ 10%, urmând ca începând de la 1 aprilie 2013 acestea să crească până la nivelul maxim indexat.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/taxa-de-pod-giurgeni-vadul-oii-si-fetesti-cernavoda-creste-in-februarie-reduceri-la-treceri-multiple-10434760
10434760
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.