Tarom suspendă zborurile Bucureşti - Istanbul

Autor: Andreea Tobias Postat la 28 martie 2020 86 afişări

Tarom suspendă zborurile Bucureşti - Istanbul

Tarom anunţă că suspendă zborurile Bucureşti - Istanbul din 30 martie şi până în 30 aprilie.

Zborurile pe ruta Bucureşti - Istanbul vor fi suspendate în intervalul 30 martie - 30 aprilie 2020, urmare a restricţiilor impuse de către autorităţi, pentru limitarea pandemiei Covid-19.

„Vă rugăm să reprogramaţi călătoriile pentru date viitoare, puteţi face acest lucru fără taxe de modificare, sau puteţi solicita rambursarea sumelor plătite, contactând agentul emitent sau orice agenţie Tarom”, este anunţul companiei.

Regimul Erdogan a suspendat zborurile către aproape 70 de state, a închis şcolile, cafenelele, barurile şi a interzis rugăciunile colective. Potrivit Agenţiei Anadolu, preşedintele turc a anunţat că în ţară sunt 5.698 de persoane infectate cu noul coronavirus şi 92 decedate.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tarom,
zboruri,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.