Tarom: Cursele Bucureşti-Iaşi şi retur au fost operate cu întârziere. Pasagerii au fost anunţaţi

Autor: Florin Gheţău Postat la 30 martie 2015 54 afişări

Cursa aeriană Tarom Bucureşti-Iaşi - programată luni dimineaţă - şi cea retur au fost operate cu întârziere, iar pasagerii care au aşteptat pe Aeroportul din Iaşi au fost anunţaţi despre motivul şi durata întârzierii zborului, anunţă reprezentanţii Tarom.

Potrivit unui comunicat al Biroului de presă al Tarom, pe perioada cât au aşteptat în aeroport, pasagerii cursei Bucureşti-Iaşi-Bucureşti au fost asistaţi de către reprezentanţii companiei aeriene.

"Cursa a fost operată cu întârziere. Pasagerilor li s-au comunicat durata şi motivul întârzierii şi au fost asistaţi pe toată perioada şederii în aeroport de către reprezentanţii companiei Tarom, conform reglementărilor în vigoare. Ne cerem scuze şi pe această cale pasagerilor noştri şi le mulţumim pentru înţelegere", se arată în comunicat.

Câteva zeci de persoane, între care şi parlamentari, au aşteptat mai bine de trei ore, în aeroportul din Iaşi, să plece către Bucureşti, după ce cursa aeriană Tarom nu a decolat către Capitală la ora 9.30, cum era programat.

Avionul Bucureşti-Iaşi care urma să decoleze luni, la ora 8.00, de pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă", nu a ajuns la ora programată, astfel că nici cursa retur nu a mai putut decola din Iaşi la ora 9.30, conform orarului de zbor stabilit.

În aceste condiţii, zeci de pasageri au aşteptat în Aeroportul Iaşi să plece către Capitală.

Printre pasagerii blocaţi pe aeroport s-au numărat şi mai mulţi parlamentari de Iaşi, care intenţionau să ajungă la Bucureşti în cursul dimineţii.

"Nu este ceaţă, nu plouă şi nu bate vântul. Am aflat şi noi că avionul de Bucureşti nu a venit către Iaşi. Poate că ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a constatat că sunt prea multe avioane spre Iaşi. Sunt mulţi pasageri dezamăgiţi, unii dintre ei spun că au pierdut legăturile externe", declara senatorul PNL Mihaela Popa, unul dintre pasagerii blocaţi pe aeroportul din Iaşi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TAROM,
CURSE,
ÎNTÂRZIERE
/actualitate/tarom-cursele-bucuresti-iasi-si-retur-au-fost-operate-cu-intarziere-pasagerii-au-fost-anuntati-14084858
14084858
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.