Tariful de acces la reteaua Romtelecom va fi redus de la 1 noiembrie

Postat la 22 septembrie 2010 14 afişări

Romtelecom va practica, de la 1 noiembrie, un tarif de 6,02 euro/luna pentru accesul total la reteaua periferica (bucla locala) a operatorului, in scadere cu 28,1% fata de nivelul actual, a anuntat Autoritatea de Reglementare in Comunicatii (ANCOM).

"In urma publicarii in Monitorul Oficial al Romaniei a deciziei ANCOM privind identificarea pietelor relevante din sectorul comunicatiilor electronice ale serviciilor de acces la elemente de infrastructura, ANCOM i-a comunicat Romtelecom, desemnata cu putere semnificativa, decizia individuala privind obligatiile care i-au fost impuse", se arata intr-un comunicat al institutiei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
telecom,
Romtelecom,
retea,
telefonie,
tarife
/actualitate/tariful-de-acces-la-reteaua-romtelecom-va-fi-redus-de-la-1-noiembrie-7372357
7372357
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.