Tăriceanu, despre neintrarea în cursa pentru prezidenţiale: Nu pot să spun că nu regret

Autor: Andra Stroe Postat la 26 decembrie 2019 86 afişări

Călin Popescu Tăriceanu a declarat că regretă că nu a candidat la prezidenţiale, deoarece ar fi avut şanse în cazul susţinerii unei coaliţie mai extinsă, formată din ALDE-PSD şi alte partide. El a precizat că nu a vrut să candideze doar ca să facă figuraţie în cursa electorală

Tăriceanu, despre neintrarea în cursa pentru prezidenţiale: Nu pot să spun că nu regret

„Eu am renunţat să mai particip la cursa prezidenţială, pentru că nu am reuşit să facem un acord cu PSD şi era clar că în aceste condiţii totuşi candidatul PSD are o şansă în plus faţă de mine, iar ca să fac numai figuraţie în cursa electorală am considerat că nu este nevoie. Sigur o decizie îndelung comentată”, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu, într-un interviu acordat postului Antena 3.

Liderul ALDE a adăugat că au fost şi voci din PSD care ulterior au recunoscut că a fost o greşeală strategică a social-democraţilor la alegerile prezidenţiale.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
cursa,
prezidentiale,
tariceanu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.