Târgul de Paşte din Capitală se deschide pe 7 aprilie, în Parcul Regele Mihai I

Autor: Andreea Tobias Postat la 25 martie 2023 67 afişări

Târgul de Paşte din Capitală se deschide pe 7 aprilie, în Parcul Regele Mihai I

Târgul de Paşte al Capitalei „Tradiţii şi Flori de Sărbători" se deschide pe 7 aprilie, în Parcul Regele Mihai I, anunţă Primăria Municipiului Bucureşti.

Târgul se va desfăşurae în perioada 7 – 17 aprilie în Parcul Regele Mihai I, între intrarea Charles de Gaulle şi Expo Flora, pe aleile principale.

Evenimentul cultural se adresează bucureştenilor, dar şi turiştilor, şi îşi propune să valorifice arta populară şi tradiţiile autentice, adunând producători şi meşteşugari din toate colţurile ţării.

În fiecare zi, între orele 10.00 şi 21.00, vizitatorii vor putea descoperi, la cele peste 75 de căsuţe din cadrul evenimentului, obiecte meşteşugăreşti şi produse culinare.

Vizitatorii vor găsi sute de produse tradiţionale, precum ouă încondeiate şi decorate tradiţional, ii, icoane pictate, obiecte din piele, ceramică, sticlă şi lemn, accesorii şi bijuterii şi decoraţiuni pentru masa de Paşte, cozonaci, prăjituri de casă, pască, produse apicole, dulceţuri şi zacuşti etc.

De asemenea, timp de 11 zile, meşterii populari vor dezvălui, în spaţiul expoziţional, secretele tehnicilor folosite, publicul având ocazia să participe la demonstraţii de încondeiere a ouălor de Paşte, de realizare a unor obiecte şi decoraţiuni din pănuşă sau de prelucrare a lemnului, pentru obţinerea diverselor obiecte din gospodărie.

Copiii sunt aşteptaţi şi ei în cadrul evenimentului pentru a lua parte la atelierele de creaţie, unde vor avea putea realiza decoraţiuni tematice.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
târg de paşte,
capitală,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.