Ţara model care anunţă ca astăzi a avut 0 cazuri noi de coronavirus şi doar 4 pacienţi internaţi

Postat la 04 mai 2020 1217 afişări

Ţara model care anunţă ca astăzi a avut 0 cazuri noi de coronavirus şi doar 4 pacienţi internaţi

Noua Zeelandă a înregistrat 0 cazuri noi de coronavirus pentru prima dată de la începutul crizei. Statul insular mai are doar 4 pacienţi internaţi cu COVID-19. Autorităţile au declarat că virusul a fost eliminat, în sensul că nu mai există transmitere comunitară, şi au început să ridice restricţiile

Noua Zeelandă a raportat 0 cazuri noi de pacienţi diagnosticaţi cu COVID-19 de la startul crizei pandemice. În total, în Noua Zeelandă sunt 1.487 bolnavi, cu toţii aflaţi în izolare. Doar 4 persoane sunt internate în stare mai gravă.

Autorităţile statutul insular au declarat că au eliminat virusul, oprind transmiterea comunitară a acestuia. În acest sens, au început deja să ridice restricţiile şi să permită oamenilor să se întoarcă la locurile de muncă.

Vârful epidemic a fost înregistrat în Noua Zeelandă în jurul datei de 25 martie, când autorităţile au raportat 80 de noi cazuri.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cazuri,
incepere,
restrictii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.