Ţara în care vin cei mai mulţi oameni care vor să-şi însceneze moartea. Cât costă un „kit de deces”

Postat la 25 decembrie 2017 396 afişări

V-aţi gândit vreodată să vă înscenaţi propria moarte şi să o luaţi de la zero în altă parte? Poate că nu, însă acest lucru se întâmplă şi este o afacere în expansiune în Filipine.

Ţara în care vin cei mai mulţi oameni care vor să-şi însceneze moartea. Cât costă un „kit de deces”

Pentru aproximativ 400 de euro, oricine este interesat poate cumpăra „un kit de deces” care conţine documente care dovedesc că a murit. Însă pentru asta este nevoie de un cadavru. Clienţii, de la bancheri disperaţi care încearcă să scape de datorii până la soţi care vor să-şi părăsească familiile, cumpără un cadavru nerevendicat de la una din numeroasele morgi din Filipine, iar odată rezolvată această problemă scenariul poate fi dus până la capăt, scrie The Telegraph.

Elizabeth Greenwood este o turistă care „a murit”  în Filipine în 2013. Mulţi oameni au asistat la accidentul pe care l-a avut cu maşina sa închiriată pe un drum foarte aglomerat din Manila. La sosirea ambulanţelor, medicii au declarat-o moartă. Cel puţin asta scrie pe certificatul său de deces.

CITEŞTE CONTINUAREA PE WWW.MEDIAFAX.RO

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.