Un jurnal a fost găsit asupra medicului Mihai Lucan. Ce i-ar fi cerut doctorul avocatei sale

Postat la 24 decembrie 2017 180 afişări

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că în seara în care medicul Mihai Lucan a fost reţinut, a fost găsit asupra lui un jurnal care conţinea date despre persoane din sistemul judiciar. Din cercetări ar fi reieşit că doctorul i-ar fi cerut avocatei sale să facă un cerc protector în jurul lui

Un jurnal a fost găsit asupra medicului Mihai Lucan. Ce i-ar fi cerut doctorul avocatei sale

Joi seara, după ce procurorii au emis ordonanţa de reţinere pe numele medicului Mihai Lucan, au efectuat percheziţia corporală, asupra doctorului fiind găsit un jurnal şi suma de 5.000 euro, au declarat , pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Potrivit surselor citate, în jurnalul medicului ar fi nume cunoscute şi idei pe care acesta dorea să le pună în aplicare. Printre numele depistate în document, ar fi cel al şefului DIICOT, Daniel Horodniceanu, fiind nemulţumit că nu reuşea să afle informaţii despre acesta. O altă persoană al căruit nume l-ar fi avut notat în carnet este procurorul DIICOT care instrumentează cauza în care este cercetat, Lucan având informaţii că este vizat de o anchetă, motiv pentru care ar fi s-ar fi documentat în ceea ce îl priveşte pe magistrat, aflând toate detaliile din viaţa lui.

Totodată, potrivit surselor judiciare menţionate, medicul ar fi notat în jurnal că avocata sa trebuie să facă un cerc protector în jurul lui, să aibă un cerc relaţional cu oameni din sistemul judiciar şi de apărare (procurori, judecători, poliţie şi SRI)

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
medic,
avocat,
gasire,
declaratii,
mediafax,
retinere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.