Ţara în care fiecare tânăr primeşte la majorat 500 de euro de la stat

Autor: Ioana Matei Postat la 17 noiembrie 2016 536 afişări

Ţara în care fiecare tânăr primeşte la majorat 500 de euro de la stat

Toţi italienii care îşi sărbătoresc majoratul între 3 noiembrie 2016 şi 31 decembrie 2017 (schema ar putea fi extinsă), pot primi de la stat 500 de euro pe care să îi cheltuiască pentru produse culturale, ca parte a unei iniţiative a guvernului pentru a îmbogăţi viaţa culturală a cetăţenilor lor, potrivit The Independent. 

 

Banii pot fi ceruţi prin intermediul unei aplicaţii care poartă numele 18app - banii pot fi cheltuiţi pe cărţi, bilete de concert, teatru sau cinema; vizite la muzeu, călătorii în parcurile naţionale şi alte produse sau servicii culturale. 

Această decizie va costa guvernul italian circa 290 de milioane de euro, dar subsecretarul parlamentar Tommaso Nannicini consideră că sunt bani bine cheltuiţi. 

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.