Ţara în care calendarul cu Putin este mai popular decât pozele cu vedete locale

Postat la 17 decembrie 2018 88 afişări

Indiferent de ipostazele în care apare în fotografii, fie că face baie în apele îngheţate ale lacului Seliger sau este surprins la sala de forţă, Vladimir Putin face furori în Japonia.

Ţara în care calendarul cu Putin este mai popular decât pozele cu vedete locale

Reţeaua de magazine Loft, care are drepturi exclusive asupra vânzărilor calendarului celebru cu preşedintele rus, a informat că pozele emblematice ale liderului de la Kremlin sunt mai populare decât imaginile cu vedetele locale, actorul Kei Tanaka şi patinatorul Yuzura Hanyu, potrivit The Guardian.

 

SoraNews24 a speculat că, în timp ce unii oameni consideră calendarele lui Putin drept “o glumă”, alţii sunt cu adevărat interesaţi de viaţa sa personală, departe de Kremlin.

 

Nu este prima dată când calendarele Putin s-au dovedit a fi un succes răsunător pentru consumatorii japonezi, în perioada premergătoare Anului Nou.

 

În calendarul său din 2017 au fost prezentate fotografii în care Putin se joacă în zăpadă cu câinii săi, inclusiv un Akita Inu - un cadou de la guvernatorul prefecturii Akita din nordul Japoniei, care a mulţumit Rusiei pentru ajutorul său după dezastrul din martie 2011,scrie stirileprotv.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vladimir putin,
calendar,
locale,
poze,
vedete,
fotografii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.