Ţara care vrea ca în 2025 să devină prima naţiune din lume care interzice complet tutunul

Postat la 20 aprilie 2021 251 afişări

Ţara care vrea ca în 2025 să devină prima naţiune din lume care interzice complet tutunul

Noua Zeelandă vrea să devină prima ţară care interzice complet tutunul. Ţara vrea să crească vârsta legală pentru fumat şi să restricţioneze vânzările.  4.500 de neozeelandezi mor anual din cauza fumatului în Noua Zeelandă

Noua Zeelandă vrea ca în 2025 să devină prima naţiune din lume fără tutun. Autorităţile au un plan prin care vor să crească progresiv vârsta legală pentru fumat şi vor să interzică tutunul pentru orice persoană născută după 2004.

De asemenea, autorităţile vor reduce nivelul de nicotină din ţigări şi vor fixa un preţ minim pentru un pachet de ţigări şi restricţionarea locurilor unde se vând ţigările.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tutun,
interzicere,
fumat

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.