Tanasescu: Scaderea TVA si neimpozitarea pensiilor trebuie analizate cu grija, efectele nu se cunosc

Postat la 20 octombrie 2010 11 afişări

Discutiile cu FMI nu au avut in vedere pana acum reducerea TVA la 5% pentru alimentele de baza si neimpozitarea pensiilor sub 2.000 de lei, astfel ca decizia Parlamentului trebuie"analizata cu grija" si trebuie vazute efectele, a declarat, miercuri, reprezentantul Romaniei la FMI, Mihai Tanasescu.

"Este clar ca din discutiile de pana acum nu am avut in vedere o astfel de alternativa. Probabil ca o asemenea decizie a Parlamentului trebuie analizata cu grija in perioada urmatoare, sa vedem care sunt efectele ei", a spus Tanasescu.El a afirmat ca in momentul de fata nu poate fi calculat impactul pe care o astfel de decizie o poate avea si trebuie vazut daca va intra in vigoare, cand va intra in vigoare si cum isi va produce efectele.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TVA,
scadere,
pensii,
Tanasescu
/actualitate/tanasescu-scaderea-tva-si-neimpozitarea-pensiilor-trebuie-analizate-cu-grija-efectele-nu-se-cunosc-7507260
7507260
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.