Tânăra care este un exemplu pentru toţi tinerii din România. Dintr-o comună de lângă Braşov ea a devenit campioană mondială la lupte

Postat la 07 iulie 2017 903 afişări

Pe Facebook, Radu Hossu a scris: „From zero to hero! Made in Romania. Asta ar fi o postare care merită citită şi poate chiar distribuită. O să va prezint în rândurile de mai jos o valoare a sportului Braşovean şi Românesc de care nu aţi auzit, că…avem alte gagici de mediatizat si de imprăştiat pă net. Un model de urmat pentru mulţi tineri, model care din păcate nu-i cool de urmat sau share-uit pentru că nu se dă cu BeAnVeul. Practic e plictisitoare. Sau ceva.

Tânăra care este un exemplu pentru toţi tinerii din România. Dintr-o comună de lângă Braşov ea a devenit campioană mondială la lupte

Mădălina Ioana Caia provine din comuna Teliu, judeţul Braşov şi a reuşit performanţe uimitoare în lumea sportului.

Pornind cu cele mai mici şanse şi oportunităţi (familie modestă, zonă rurală) a reuşit următoarele performanţe:

– De 10  ori Campioană Naţională la Lupte Libere; (La diverse categorii de vârsă – copii, juniori, cadeţi, U23, seniori – ea fiind încă junioare)

– Locul 5 la Campionatele Europene;

– 2 medalii la Campionatele Balcanice (una individual şi una pe echipe)

– Campioană Mondială!

– Locul 4 la Cupa Europei, la seniori, ea fiind la junioare

– Componentă a Centrului Olimpic al României;

– 6 ani la rând a fost sportiva Anului pe Judeţul Braşov.

Acum ne reprezintă ţara la Jocurile Francofoniei

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.