Taierea cu 25% a salariilor din BNR, transformata de Guvern in „donatie“

Postat la 31 august 2010 13 afişări

Executivul a identificat solutia legala prin care taierea salariilor sa aiba in continuare efect, au declarat pentru Gandul surse guvernamentale. Solutia este, practic, inlocuirea cuvantului "taiere" cu "donatie".

In perioada urmatoare, banii rezultati ca urmare a diminuarilor salariale de la BNR se vor constitui intr-un fond special, in bugetul Bancii Nationale, pentru a se evita astfel situatia in care banca ajuta bugetul, direct, cu bani. Beneficiar ramane insa tot statul, pentru ca, ulterior, institutia va vira, benevol, catre bugetul de stat acesti bani.

Recent, Ministerul Finantelor Publice (MFP) a solicitat BCE un punct de vedere cu privire la proiectul de ordonanta de urgenta a guvernului de modificare a legii privind unele masuri necesare in vederea restabilirii echilibrului bugetar.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
financiar,
taiere,
salarii,
BNR,
Guvern,
donatie
/actualitate/taierea-cu-25-a-salariilor-din-bnr-transformata-de-guvern-in-donatie-7062048
7062048
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.