Sute de oameni s-au îmbulzit la deschiderea unui magazin, pentru promoţii la polizoare şi perne: "Nu ştiu pe ce am pus mâna, important e că e la promoţie"

Postat la 14 noiembrie 2013 48 afişări

Sute de oameni s-au îmbulzit, joi, la Piteşti, la deschiderea unui magazin, oamenii aşezându-se la cozi încă de la ora 5.00, pentru a beneficia de promoţii la polizoare, perne sau tigăi.

Sute de oameni s-au îmbulzit la deschiderea unui magazin, pentru promoţii la polizoare şi perne: "Nu ştiu pe ce am pus mâna, important e că e la promoţie"

 Joi, la Piteşti a fost deschis un al doilea magazin Lidl, în cartierul Prundu, iar zeci de oameni s-au aşezat la intrarea în magazin încă de la ora 5.00, pentru a fi siguri că vor beneficia de promoţii, ei îmbrâncindu-se şi la fisele pentru coşuri.

"Am aflat că produsele se vând la preţ promoţional, iar reducerile sunt de până la 70 la sută. Am stat la coadă şi la fisele pentru coşurile din magazin, că a umblat unul cu fise şi ne-a dat. Ceva, ceva trebuie să apucăm. Sunt polizoare, tigăi, perne, la preţuri reduse, e ofertă bună!", a spus o femeie aflată la coadă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sute-de-oameni-s-au-imbulzit-la-deschiderea-unui-magazin-pentru-promotii-la-polizoare-si-perne-nu-stiu-pe-ce-am-pus-mana-important-e-ca-e-la-promotie-11682356
11682356
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.