Astărăstoae: Data pentru greva generală trebuie agreată de toate federaţiile din Coaliţie

Postat la 14 noiembrie 2013 25 afişări

Data anunţată de Federaţia Sanitas pentru declanşarea grevei generale este doar o propunere, care trebuie să fie agreată de toate federaţiile membre ale Coaliţiei Profesioniştilor din Sănătate, a declarat joi, pentru MEDIAFAX, preşedintele Colegiului Medicilor din România, Vasile Astărăstoae.

Astărăstoae: Data pentru greva generală trebuie agreată de toate federaţiile din Coaliţie

 Preşedintele Colegiului Medicilor a precizat că datele anunţate de Federaţia Sanitas, respectiv 25 noiembrie pentru declanşarea grevei de avertisment şi 28 noiembrie pentru începerea grevei generale, sunt doar propuneri care urmează a fi discutate şi agreate de toate federaţiile din Coaliţia Profesioniştilor din Sănătate.

"Declanşarea grevei este apanajul sindicatelor şi sigur că noi îi susţinem. Datele se stabilesc între toate sindicatele membre în Coaliţie. Vom suţine acest demers doar dacă revendicările noastre nu vor fi soluţionate până atunci", a declarat Astărăstoae.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/astarastoae-data-pentru-greva-generala-trebuie-agreata-de-toate-federatiile-din-coalitie-11681729
11681729
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.