PERCHEZIŢII la 30 de persoane din Sinteşti suspectate de ultraj şi evaziune fiscală. 200 de poliţişti au fost mobilizaţi

Postat la 14 noiembrie 2013 39 afişări

Poliţiştii fac joi 25 de percheziţii în comuna ilfoveană Sinteşti, fiind vizate 30 de persoane suspectate de ultraj şi evaziune fiscală, potrivit Poliţiei Române. La finalul percheziţiilor, suspecţii vor fi duşi la audieri la sediul Poliţiei Ilfov.

PERCHEZIŢII la 30 de persoane din Sinteşti suspectate de ultraj şi evaziune fiscală. 200 de poliţişti au fost mobilizaţi

 "Sunt vizate 30 de persoane, o parte dintre acestea fiind suspectate de săvârşirea de infracţiuni de natură judiciară (ultraj), iar o parte de infracţiuni de natura economică(evaziune fiscală). În paralel se acţionează şi pentru prevenirea furturilor de energie electrică", se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române.

La percheziţii participă 200 de poliţişti ilfoveni de la investigaţii criminale, investigarea fraudelor şi ordine publică, precum şi jandarmi.

În 23 septembrie, mai multe persoane din Sinteşti, având asupra lor arme albe, i-au atacat pe poliţiştii şi jandarmii care participau la o acţiune, în timpul căreia au oprit cu focuri de armă un camion cu fier vechi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/perchezitii-la-30-de-persoane-din-sintesti-suspectate-de-ultraj-si-evaziune-fiscala-200-de-politisti-au-fost-mobilizati-11681655
11681655
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.