Surse: Guvernul pregăteşte noi măsuri pentru limitarea răspândirii COVID-19

Postat la 10 martie 2021 128 afişări

Surse: Guvernul pregăteşte noi măsuri pentru limitarea răspândirii COVID-19

 Capacitate de cazare pentru hotelurile şi pensiunile ar urma să fie limitată

Hotelurile şi pensiunile din staţiunile montane vor funcţiona la o capacitate de maximum 70%, potrivit unei decizii care va fi luată în şedinţa Guvernului de miercuri, au declarat pentru MEDIAFAX surse guvernamentale.

„În şedinţa de miercuri vom introduce o limită de 70% capacitate de cazare pentru hotelurile şi pensiunile din staţiunile montane”, au precizat surse guvernamentale pentru MEDIAFAX.

Totodată, circulaţia va fi restricţionată începând cu ora 22.00, faţă de ora 23.00, cum este în prezent.

„Să avem grijă, să nu ne înecăm la mal! Starea de alertă va fi prelungită în această săptămână, din cauza numărului relativ mare de îmbolnăviri, şi restricţiile care sunt în vigoare vor fi păstrate, iar circulaţia pe timp de noapte, care este restricţionată acum de la ora 23:00, va fi restricţionată mai devreme, probabil începând de la ora 22:00”, anunţa marţi preşedintele Klaus Iohannis.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
limitare,
guvern,
masuri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.