Surprizele începutului de an vin de la Huawei: Programul Buy Back devine disponibil tot anul, iar utilizatorii vor avea un nou service Huawei pentru nevoile lor

Autor: Publicitate Postat la 19 ianuarie 2021 1209 afişări

Surprizele începutului de an vin de la Huawei: Programul Buy Back devine disponibil tot anul, iar utilizatorii vor avea un nou service Huawei pentru nevoile lor

Începe un an nou cu un smartphone nou

Pentru că toată lumea îşi doreşte un smartphone de top la preţuri reduse, Huawei a decis să extindă programul de loializare Buy Back care va fi disponibil permanent.

Ce înseamnă acest lucru pentru români?

Reduceri de sute de lei primite la cumpărarea unui nou telefon Huawei sunt la îndemâna oricui, în schimbul unui telefon vechi, cu condiţia ca acesta să fie funcţional.

Aduci un telefon vechi la oricare dintre locaţiile Huawei Experience Shop din AFI Palace Cotroceni sau Huawei Experience Shop din Băneasa Shopping City din Bucureşti, experţii din magazine evaluează acel telefon în mod obiectiv şi îţi vor oferi o reducere sub forma unui voucher, pe care îl poţi utiliza la achiziţia oricărui telefon din gama Huawei.

Programul Huawei Buy Back deschide calea pentru utilizatori şi către modele anterioare ale producătorului, la preţuri speciale.

Mai mult, dacă alegi un smartphone vârf de gamă, precum HUAWEI Mate 40 Pro sau HUAWEI P40 Pro, se aplică o reducere suplimentară, de 500 de lei.

Astfel, cea mai mare reducere aplicată până acum în cadrul programului Buy Back ajunge la suma de 1.675 de lei, din care 500 de lei reprezintă reducerea aplicată vârfurilor de gamă.

Pentru a vedea gama completă de oferte speciale pe care le-a pregătit Huawei încă din prima lună a anului 2021 poţi intra aici: https://www.huaweimobilestore.ro/.

Surprizele Huawei nu se opresc aici

Pe măsură ce tot mai mulţi români îţi achziţionează noi produse Huawei, nevoile clienţilor rămân pe primul loc.

De aceea, Huawei a adus pentru tine un nou spaţiu de service deschis în Băneasa Shopping City.

Acesta vine în întâmpinarea nevoilor consumatorilor legate de eventuale reparaţii pe loc şi prezintă o experienţă de service rapidă şi eficientă pentru toate categoriile de produse, de la smartphone-uri şi tablete, la ceasuri inteligente şi accesorii purtabile.

Din dorinţa de a fi cât mai eficienţi pentru clienţi, timpul mediu pe care îl petreci la service pentru o reparaţie pe loc este de aproximativ o oră.

Cei trei specialişti care vor forma echipa de service din noul Huawei Experience Store vor putea prelua solicitări diverse, respectiv defecţiuni legate de display, microfon, semnal şi vor putea oferi răspunsuri practice referitoare la multe alte probleme de funcţionare pe care le întâmpină utilizatorii.

Huawei continuă să pună accentul pe oferte şi reduceri, iar cei care aleg să viziteze spaţiul de service în ultimele zile de miercuri, joi şi vineri ale fiecărei luni se pot bucura de o serie de oferte speciale recurente.

Mai mult, în a treia săptămână a fiecărei luni se desfăşoara aşa-numita campanie Huawei Happy Week, care aduce încă un val de preţuri speciale, pe lângă ofertele deja disponibile.

În primul Happy Week din 2021, Huawei vine cu reduceri curajoase de până la 40% pentru dispozitive de ultimă generaţie, de la PC-uri şi tablete, la smartphone-uri, wearables, audio şi accesorii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
huawei,
program,
reduceri,
telefon,
incepere,
permanent

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.