Surpriza din imobiliare: Cartierul din Bucureşti unde preţurile au explodat cu aproape 20.000 de euro de la un an la altul

Postat la 04 august 2018 384 afişări

Preţurile cerut pentru apartamentele din zona Mihai Bravu din Capitală au crescut în ultimul an de la 75.000 de euro la 91.000 de euro, în ciuda faptului că piaţa imobiliară a început în ultimele luni să îşi încetinească creşterea.

Surpriza din imobiliare: Cartierul din Bucureşti unde preţurile au explodat cu aproape 20.000 de euro de la un an la altul

Apartamentele vechi cu trei camere din Bucureşti au înre­gistrat în iulie o uşoară scă­dere faţă de luna ante­rioară, de 0,4% sau 350 de euro, în timp ce luna trecută s-a punctat totodată şi cel mia redus ritm de creştere din 2018 faţă de o lună din 2017 potrivit inde­xului imobiliar al ZF, realizat în cola­borare cu Coldwell Banker, pe baza ofertelor din Anunţul Telefonic.

Potrivit datelor companiei de consul­tanţă imobiliară, anul 2018 ar putea fi cel mai bun an din punctul de vedere al livrărilor de locuinţe noi, însă acest fapt va depinde de ritmul cu care dezvoltatorii îşi vor respecta termenele de finalizare anunţate şi de ritmul în care se vor întocmi actele de recepţie ale lucrărilor - practic înregistrarea oficială a locuin­ţelor finalizate. De asemenea, jucă­torii din imobiliare spun că în piaţa de profil există o cerere tot mai mare pentru aparta­mentele cu trei camere, acestea oferind un confort superior celor cu două în cazul familiilor cu copii.

 

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.