Surpriza de pe locul întâi. Topul ţărilor care înregistrează anual cei mai mulţi turişti din lume

Autor: Ana Obretin Postat la 22 decembrie 2018 289 afişări

Franţa ocupă prima poziţie în topul ţărilor cele mai vizitate de turişti, cu 84,5 milioane de vizitatori anual, iar podiumul este completat de SUA şi Spania, potrivit Organizaţiei Mondiale de Turism.

În ciuda faptului că localnicii sunt descrişi mai degrabă ca neospitalieri şi a limbii care reprezintă pentru mulţi o barieră, Franţa s-a situat pe primul loc.

Pentru că este accesibilă din multe ţări europene, are multe obiective turistice, mâncare bună, vinuri excepţionale, coaste frumoase şi o capitală superbă, Paris.

SUA înregistrează 77,5 milioane de vizitatori anual. Printre atracţiile turistice se numără oraşele New York, Las Vegas, Los Angeles, Florida şi multe altele din cele 50 de state diverse.

Pe poziţia a treia în top se află Spania, cu 68,2 milioane de vizitatori anual, o destinaţie turistică de top - cu Madrid, Barcelona, Insulele Baleare, Sevilla, Malaga, plaje însorite, munţi, istorie, artă, gastronomie etc.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TOP,
ŢĂRI,
TURISM

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.