Consiliul de Supraveghere a schimbat conducerea Transelectrica. Noul director: Marius Caraşol

Postat la 21 decembrie 2018 264 afişări

Consiliul de Supraveghere al Companiei Naţionale de Transport al Energiei Electrice Transelectrica SA i-a revocat, în şedinţa de vineri, pe toţi cei patru membrii ai Directoratului şi a numit cinci, potrivit unui anunţ publicat pe Bursa de Valori Bucureşti (BVB).

Consiliul de Supraveghere a schimbat conducerea Transelectrica. Noul director: Marius Caraşol

Cei patru membri revocaţi, începând cu data de vineri, sunt Adrian-Constantin Rusu (preşedinte, care îşi începuse mandatul la 7 mai 2018), Andreea-Georgiana Florea (numită din 17 septembrie 2017), Viorel Vasiu (17 iulie 2018) şi Adrian-Mircea Teodorescu (17 iulie 2018).

În schimb, în acest Directorat au fost numiţi următorii membri provizorii, începând cu aceeaşi dată: Marius-Dănuţ Caraşol, Andreea-Georgiana Florea, Constantin Saragea, Claudia-Gina Anastase şi Adrian Savu.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
consiliu,
supraveghere,
transelectrica,
conducere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.