Superman se confruntă cu Vladimir Putin într-o ediţie limitată a clasicelor benzi desenate

Postat la 07 decembrie 2018 42 afişări

Cea mai recentă ediţie a seriei de benzi desenate cu Superman "Doomsday Clock", publicată de DC Comics, include o apariţie specială, preşedintele rus Vladimir Putin, prezentat ca personaj negativ agresiv, potrivit rt.com.

Superman se confruntă cu Vladimir Putin într-o ediţie limitată a clasicelor benzi desenate

În cea de-a opta ediţie a seriei limitate, Vladimir Putin ţine o conferinţă de presă la Kremlin, după ce Firestorm a îngheţat din greşeală nişte cetăţeni ruşi. Preşedintele rus consideră acest fapt o declaraţie de război din partea SUA. "Nu voi mai tolera minciunile Americii", spune Putin, care promite să nu lase fapta nepedepsită, considerând că Firestorm lucrează pentru guvernul SUA.

Superman întrerupe conferinţa lui Putin pentru a explica faptul că incidentul a fost o neînţelegere. Firestorm nu a vrut să îngheţe cetăţenii ruşi, iar el se poate folosi de puterile sale pentru a rezolva situaţia.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.