Superbet a crescut salariile tuturor operatorilor începând cu 1 decembrie

Autor: Andra Stroe Postat la 03 decembrie 2018 1161 afişări

Superbet, liderul pieţei de pariuri sportive din România şi cel mai mare angajator din domeniu cu cei peste 3.500 de angajaţi ai săi, anunţă creşterea salariului operatorilor, începând cu data de 1 decembrie 2018.

Superbet a crescut salariile tuturor operatorilor începând cu 1 decembrie

Concret, salariul operatorilor Superbet din luna decembrie a crescut cu 180 de lei brut, ajungând între 1.700 si 2.700 lei net, prin adăugarea primelor şi bonusurilor de Crăciun. Acestor sume li se adaugă şi plata orelor suplimentare şi a altor sporuri de care angajaţii Superbet beneficiază.

Decizia Superbet vine cu o lună mai devreme decât prevede Hotărârea Guvernului României care stipulează modificarea salariului minim de la 1 ianuarie 2019 (iniţial, majorarea fusese anunţată începând cu 1 decembrie 2018). Conform unei OUG a Guvernului, salariul minim brut ar urma să crească de la 1.900 de lei pe lună la 2.080 de lei pe lună, iar pentru persoanele cu studii superioare şi pentru cele cu minimum 15 ani vechime, salariul minim brut creşte la 2.350 de lei pe lună.

Din respect faţă de angajaţii companiei, Superbet a decis să păstreze acest termen iniţial anunţat şi a operat majorarea de la 1 decembrie 2018. De menţionat că toţi angajaţii Superbet, inclusiv operatorii, au avut mereu salarii mult peste cel minim.

Cu cei peste 3.500 de angajaţi, Superbet România este cel mai mare plătitor de taxe şi impozite din industria de profil şi printre cei mai mari contribuabili la bugetul naţional cu peste 35 de milioane de euro plătite în 2017, estimarea pentru 2018 fiind de 57 de milioane de euro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
angajati,
salariu,
crestere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.