Sunteti ONG si cautati finantare? Raiffeisen ofera 220.000 lei pentru proiecte sociale si de mediu

Postat la 18 iulie 2011 63 afişări

Raiffeisen Bank are disponibila o finantare de 220.000 de lei pentru organizatiile care au programe de responsabilitate sociala in domeniile: educatie financiara, antreprenoriala sau civica (formala); servicii sociale - care stimuleaza autonomia persoanelor asistate; sport de masa, ca stil de viata sanatos; protectia mediului - ecologie urbana.

Finantarea pentru un proiect este de minimum 3.000 de lei si maximul 22.000 de lei.

ONG-urile vor putea concura pentru obtinerea acestei finantari prin intermediul Raiffeisen Comunitati, primul concurs online de proiecte sustinut de o banca din Romania, care isi propune sa sprijine atat financiar, cat si prin voluntariat si diseminare de cunostinte ONG-urile cu cele mai bune proiecte pentru comunitatile locale.

Intre 18 iulie si 12 august, Raiffeisen asteapta scrisorile de intentie ale tuturor organizatiilor care doresc sa dezvolte un program de responsabilitate sociala si au nevoie de sustinere financiara partiala. Scrisorile de intentie vor fi selectate de catre voluntari ai Raiffeisen Bank, pe baza criteriilor mentionate in regulamentul de pe site-ul Raiffeisen Comunitati.

Intre 29 august su 29 septembrie, proiectele ramase in competitie in urma selectiei scrisorilor de intentie vor fi vizibile pe site-ul mentionat, iar sustinatorii lor vor fi invitati sa le voteze. Castigatorii vor fi desemnati exclusiv pe baza numarului de voturi obtinut.

Castigatorii vor fi anuntati pe 30 septembrie 2011.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sunteti-ong-si-cautati-finantare-raiffeisen-ofera-220-000-lei-pentru-proiecte-sociale-si-de-mediu-8504431
8504431
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.