„Sunt o încrucişare între Steve Jobs şi Leonardo da Vinci". Cine este inventatorul excentric care se relaxează într-o cameră placată cu aur

Autor: Andra Stroe Postat la 02 august 2019 397 afişări

„Sunt o încrucişare între Steve Jobs şi Leonardo da Vinci". Cine este inventatorul excentric care se relaxează într-o cameră placată cu aur

Yoshiro Nakamatsu este un inventator japonez în vârstă de 90 de ani, care deţine mai multe brevete decât oricine altcineva din istorie. El a inventat, de pildă, dischetele de PC, un filtru pentru de toaletă şi o perucă pentru auto-apărare. 

 

 

Acestea sunt doar câteva dintre cele 3.357 de invenţii ale sale, toate prezentându-l drept un om excentric. Nakamatsu afirmă că cele mai bune idei îi vin atunci când se scufundă în apă, unde şi le notează cu ajutorul unui dispozitiv impermeabil inventat, lesne de ghicit, de el însuşi. A scris chiar şi o carte, "The Legend of Dr.NakaMats Inventions”.

Ştiaţi că lui Yoshiro Nakamatsu îi place să se relaxeze în fiecare seară în camera sa placată cu aur de 24 de karate numită "Calm Room"? Şi asta pentru că, spune el, „aurul blochează undele radio şi semnalele de televiziune care dăunează imaginaţiei". De altfel, el are o avere de 50 de milioane de dolari, potrivit therichest.com.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
inventie,
japonez,
pc

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.