Sudul "blestemat": după falimentul City Mall şi executarea Liberty Center, proiectul Grand Arena din Capitală a intrat în insolvenţă

Postat la 03 ianuarie 2013 26 afişări

Centrul comercial Grand Arena din sudul Capitalei, deţinut de un grup de oameni francezi prin intermediul firmei Euroinvest Intermed, a intrat în insolvenţă la finalul anului trecut, la cererea a trei firme din industria construcţiilor.

Proiectul deschis în primăvara anului 2009, în care funcţionează magazine ale unor retaileri ca Altex, Decathlon sau Carrefour, a avut încă de la inaugurare un grad de ocupare scăzut, etajul superior având numeroase spaţii neocupate. Firmele Arcon Constructions, Climatehnic şi CZ&C au obţinut în 20 decembrie 2012 o decizie din partea Tribunalului Bucureşti de deschiderii a procedurii insolvenţei, iar administrator judiciar a fost desemnat Lider Lichidare şi Reorganizare. Acesta nu este primul eşec al unui centru comercial din sudul Capitalei. Proiectul City Mall de la Eroii Revoluţiei a trecut prin procedura falimentului şi a fost valorificat pentru un preţ de 17 mil. euro, în timp ce Liberty Center din Rahova a fost cumpărat anul trecut de către băncile creditoare în urma unui dosar de executare silită.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sudul-blestemat-dupa-falimentul-city-mall-si-executarea-liberty-center-proiectul-grand-arena-din-capitala-a-intrat-in-insolventa-10425290
10425290
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.