Sud-coreenii au trimis dispozitive USB şi tranzistori în Coreea de Nord: Populaţia să se revolte şi să pună capăt dictaturii

Postat la 15 ianuarie 2014 269 afişări

Activişti sud-coreeni au trimis miercuri dimineaţa de cealaltă parte a frontierei 500.000 de manifeste şi dispozitive USB cu informaţii despre încălcări ale drepturilor omului în Coreea de Nord, cu ajutorul unor baloane.

Sud-coreenii au trimis dispozitive USB şi tranzistori în Coreea de Nord: Populaţia să se revolte şi să pună capăt dictaturii

 De asemenea, ei au trimis de la Paju, peste frontiera extrem de securizată, ultima graniţă a Războiului Rece, aproximativ 50 de tranzistori miniaturali, DVD-uri şi bancnote americane de un dolar.

"În Coreea de Nord există, în mod clar, o imensă sete de informaţii din exterior", afirmă Thor Halvorssen, preşedintele ONG-ului american Human Rights Foundation.

Fiecare dintre cele 1.500 de dispozitive pentru stocare de date de tip USB trimise în Coreea de Nord conţine articole în coreeană din enciclopedia Wikipedia.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sud-coreenii-au-trimis-dispozitive-usb-si-tranzistori-in-coreea-de-nord-populatia-sa-se-revolte-si-sa-puna-capat-dictaturii-11904602
11904602
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.