Succesul de peste noapte: Truth Social, noua platformă socială a lui Trump, a atins 170.000 de descărcări în doar prima zi de când a fost disponibilă pe App Store

Autor: Robert Manea Postat la 22 februarie 2022 189 afişări

Succesul de peste noapte: Truth Social, noua platformă socială a lui Trump, a atins 170.000 de descărcări în doar prima zi de când a fost disponibilă pe App Store

Chiar dacă Truth Social - nouă reţea de socializare creată de compania de media a fostului preşedinte american Donald Trump - a cedat după un val uriaş de cereri de înscriere, succesul nu a fost în zadar. Potrivit Forbes, Truth Social a înregistrat 170.000 de descărcări în doar prima zi de când a fost disponibilă pe marketplace.

Noua reţea de socializare a lui Trump a fost lansată în weekend în App Store, însă a fost actualizată Dumnică din cauza unor probleme tehnice. Aceasta va apărea curând şi pe Google Play Store.

În momentul de faţă, Truth Social este clasificată pe primul loc în topul celor mai descărcate aplicaţii de pe App Store, în ziua de luni.

Truth Social este menită pentru a încuraja conversaţiile online să fie deschise, libere şi oneste, fără să existe discriminare asupra ideologiilor politice.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
succes,
noapte,
platforma,
retele sociale,
american

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.