Subway detroneaza McDonald's, cu 33.749 restaurante

Postat la 08 martie 2011 14 afişări

Imperiul sandviciurilor, Subway, s-a folosit de punctele strategice in care si-a deschis mai multe locatii devenind compania care are cele mai multe restaurante din lume, mai multe chiar decat gigantul McDonald's, conform site-ului money.msn.com.

Anul trecut Subway detinea 33.749 de restaurante in comparatie cu McDonald's care a inregistrat doar 32.737 de locatii. Gigantul din industria sandwich-urilor este prezent cu 600 de restaurante numai in orasul Los Angeles. In plus, putem obsera usorul declin pe care il inregistreaza campionul anilor 70', McDonald's, care isi scuza lipsa de compatitivitate spunand ca : "Noi ne-am propus sa fim mai buni, nu doar mai mari".

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Subway,
McDonald's,
restaurante
/actualitate/subway-detroneaza-mcdonald-s-cu-33-749-restaurante-8040173
8040173
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.