Subway deschide primul restaurant drive-thru din România, într-o benzinărie din Sibiu

Postat la 27 iunie 2014 52 afişări

Lanţul de restaurante Subway deschide primul restaurant drive-thru din România, la Sibiu, în parteneriat cu Petrom, acesta fiind al 20-lea restaurant al companiei americane de pe piaţa locală.

Subway deschide primul restaurant drive-thru din România, într-o benzinărie din Sibiu

 Noul restaurant este deschis în cadrul staţiei Petrom Veştem de la intrarea în oraşul Sibiu şi este a doua unitate deschisă în oraş şi primul de tip drive-through din ţară.

"Din dorinţa de a simplifica drumurile clienţilor noştri şi a economisi timpul petrecut în trafic, ne-am gândit să le oferim o gustare, la pachet cu alimentarea cu combustibil a autovehiculului. Personalul restaurantului a fost selectat în urma unui proces riguros de testareşi este pregătit să onoreze un număr mare decomenzi într-un timp record, pentru a veni în sprijinul celor care îşi petrec o mare parte din zi în trafic", a declarat Andrei Trifan, într-un comunicat development Agent Subway Romania.

Restaurantul are o suprafaţă de 160 metri pătraţi şi are capacitatea să asigure servirea a peste 64 persoane zilnic.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/subway-deschide-primul-restaurant-drive-thru-din-romania-intr-o-benzinarie-din-sibiu-12846517
12846517
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.