Subway a ajuns la şapte restaurante deschise pe lângă benzinăriile Petrom, cel mai recent la Focşani

Postat la 24 martie 2017 235 afişări

Lanţul de fast-food Subway a deschis până acum şapte restaurante pe lângă benzinăriile Petrom, în urma unui parteneriat între cele două branduri. Subway are în prezent restaurante pe lângă benzinăriile Petrom situate în Băneasa, pe bulevardul Iuliu Maniu, la ieşirea pe autostrada 1, în Sibiu, Alba-Iulia, Ploieşti şi Braşov. Cel mai recent deschis, la jumătatea lunii martie, este restaurantul din Focşani, pe strada Cuza Vodă.

Subway a ajuns la şapte restaurante deschise pe lângă benzinăriile Petrom, cel mai recent la Focşani

Compania Petrom are în portofoliu 788 de benzinării, cele mai multe fiind în România (circa 550) active sub brandurile Petrom şi OMV. În paralel cu Subway de pe lângă Petrom, în staţiile OMV funcţionează conceptul Viva.

Citiţi continuarea pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.