SUA şi Coreea de Sud efectuează noi exerciţii militare în Peninsula Coreea

Postat la 11 octombrie 2017 43 afişări

Şase avioane militare americane, printre care şi două bombardiere supersonice B-1B Lancer, au participat la un exerciţiu militar în Peninsula Coreea reprezentând demonstraţie de forţă a Armatei SUA, pe fondul tensiunilor generate de repetatele teste balistice şi nucleare ale regimului de la Phenian.

SUA şi Coreea de Sud efectuează noi exerciţii militare în Peninsula Coreea

Anunţul a fost făcut marţi de Armata sud-coreeană, care a participat şi ea la acest exerciţiu, relatează site-ul agenţiei de presă Reuters.

Avioanele de luptă ale Armatei SUA au fost acompaniate de avioane de vânătoare F-15K, ce aparţin Armatei sud-coreene. Potrivit unui comunicat al Şefului de Stat Major al Armatei Coreei de Sud, avioanele au decolat de la o baza amplasată pe Insula Guam.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.