SUA ar putea dezvălui Rusiei informaţii despre apărarea antirachetă

Postat la 12 martie 2012 12 afişări

SUA au anunţat că sunt pregătite să dezvăluie Rusiei informaţii clasificate despre sistemul de apărare antirachetă ce urmează să fie instalat în Europa, o acţiune care, în opinia unui analist militar, ar putea soluţiona impasul cu privire la programul american, relatează RIA Novosti online de luni.

Planuri de a împărtăşi Rusiei "date secrete" nespecificate referitoare la scutul antirachetă au fost anunţate la sfârşitul săptămânii trecute de către un adjunct al secretarului Apărării, Bradley Roberts. O purtătoare de cuvânt a Pentagonului, April Cunningham, a confirmat această informaţie pentru Kommersant, într-un material publicat luni. Însă nu este, încă, clar ce informaţii ar putea fi dezvăluite Rusiei, care se opune de mai mulţi ani planurilor americane de a instala un scut antirachetă în Europa de Est, în Polonia, România şi Cehia.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
international,
rusia,
sua,
scut antiracheta
/actualitate/sua-ar-putea-dezvalui-rusiei-informatii-despre-apararea-antiracheta-9392825
9392825
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.