STUDIU: Rasa de câini preferată ţine de personalitatea umană

Autor: Departamentul Life Postat la 25 octombrie 2014 107 afişări

Proprietarii de Yorkshire Terrier sunt cei mai fericiţi dintre posesorii de câini, potrivit unui studiu britanic care a corelat rasele canine cu personalitatea celor care le deţin.

Acest studiu a fost realizat în Marea Britanie de compania Frontline Spot On, care produce tratamente veterinare împotriva puricilor şi căpuşelor, potrivit dailymail.co.uk.

"Pentru mulţi dintre proprietarii de câini, animalul lor este mai mult decât un simplu companion, este un membru al familiei. Este interesant de observat cum preferinţa pentru o anumită rasă canină poate ajuta la definirea clară a tipului de personalitate" a declarat Christine Male, manager în cadrul companiei Frontline Spot On.

Potrivit studiului, persoanele care se definesc ca fiind mai mereu fericite, care au o atitudine pozitivă şi care râd mult preferă câinii din rasa Yorkshire Terrier.

Bogătaşii preferă câinii din rasa bulldog olandez sau pug, în timp ce persoanele care oferă foarte mult din timpul lor altora preferă micii câini din rasa Chihuahua.

Dalmaţienii, o rasă celebră în cinematografie graţie filmelor din seria "101 dalmaţieni", sunt preferaţi de persoanele generoase din punct de vedere financiar.

Câinii din rasa Golden Retriever au cei mai inteligenţi stăpâni, potrivit aceluiaşi studiu care a descoperit şi faptul că fanii muzicii rock preferă animalele din rasa Bulldog francez, stăpânii acestora fiind convinşi că animalele lor ştiu ce gândesc.

Persoanele care se află mai mereu într-o relaţie, dar nu sunt niciodată mulţumiţi şi vor să o încheie preferă câinii din rasa bulldog, în timp ce cuplurile căsătorite care au şansa unei căsnicii lungi şi fericite vor alege ca animal de companie un câine din rasa bulldog olandez sau pug.

Oamenii singuratici au de cele mai multe ori un labrador, în timp ce proprietarii de maşini sport vor alege, de cele mai multe ori, dacă vor un câine, un dalmaţian.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ANIMALE,
CÂINI,
PERSONALITATE
/actualitate/studiu-rasa-de-caini-preferata-tine-de-personalitatea-umana-13458989
13458989
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.