STUDIU: Încrederea investitorilor imobiliari în România a crescut. 2013 este anul perfect pentru achiziţii

Postat la 11 februarie 2013 19 afişări

Sfârşitul anului trecut a marcat o creştere a încrederii investitorilor imobiliari în fundamentele economice ale României, fiind începute mai multe tranzacţii, iar anul 2013 este "momentul perfect" pentru achiziţia celor mai bune proiecte, potrivit Jones Lang LaSalle.

"Anul 2013 va fi un an al examinărilor minuţioase. Caracteristicile demografice ale României şi condiţiile atractive pentru companiile care activează în domeniul externalizării de servicii au rămas neschimbate. Mai mult, piaţa oferă acum produse, acum este momentul perfect pentru a achiziţiona, în mod strategic-pe baza unei evaluări atente a produselor imobiliare şi a structurării eficiente a tranzacţiei-cele mai bune proiecte instituţionale dezvoltate de companii cu prezenţă regională, un număr mic de proiecte în derulare, iar chiriile s-au întors la valori sustenabile", se arată în cel mai recent raport al companiei de consultanţă imobiliară.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
investitori,
imobiliari,
România
/actualitate/studiu-increderea-investitorilor-imobiliari-in-romania-a-crescut-2013-este-anul-perfect-pentru-achizitii-10554818
10554818
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.