Stroe: Infrastructura, o băşcălie naţională; autostrada Piteşti-Sibiu nu este doar pentru Dacia

Postat la 20 ianuarie 2016 241 afişări

Autostrada Piteşti-Sibiu nu trebuie construită pentru că aşa doreşte constructorul de automobile Dacia, ci datorită importanţei sale strategice, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, preşedintele Asociaţiei Constructorilor de Automobile din România (ACAROM), Constantin Stroe.

Stroe: Infrastructura, o băşcălie naţională; autostrada Piteşti-Sibiu nu este doar pentru Dacia

"Infrastructura este o batjocură, este o băşcălie naţională. Dacă până acum câtva timp îmi exprimam neîncrederea că vestita autostradă Piteşti-Sibiu, care nu este a Daciei, este a României, va fi finalizată în 2020, astăzi nu mai cred nici că va fi finalizată în 2025. Este inadmisibil ce se întâmplă, ca o ţară să fie tratată cu atâta indiferenţă, în condiţiile în care 85% din finanţare este asigurată prin fonduri ale Uniunii Europene. Eu aş face o licitaţie, aş alege un prestator care să facă şi studiul de fezabilitate, dar şi proiectarea", a spus Stroe.

Constantin Stroe a afirmat că în ciuda banilor disponibili de la Uniunea Europeană pentru autostrada Piteşti - Sibiu, reprezentanţii CNADNR nu au făcut nici măcar măsurătorile necesare pentru construirea acesteia.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
autostrada,
pitesti,
refuz,
sibiu,
stroe,
dacia
/actualitate/stroe-infrastructura-o-bascalie-nationala-autostrada-pitesti-sibiu-nu-este-doar-pentru-dacia-14974277
14974277
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.