Streinu Cercel: Romania ar trebui sa fie pregatita de 3.300 - 6.000 de posibile decese

Postat la 03 noiembrie 2009 15 afişări

Adrian Streinu Cercel a declarat, marti, la Comisia de sanatate din Camera Deputatilor, unde a fost audiat in legatura cu gripa AH1N1, ca Romania ar trebui sa fie pregatita sa-si asume posibile decese de la 3.300 la 6.000.

Inainte de a cere ziaristilor sa iasa din sala, Streinu Cercel a declarat ca ar trebui sa fie puse la bataie toate unitatile de terapie intensiva care sunt in apropierea spitalelor de boli infectioase.

"Ar trebui sa punem la bataie toate unitatile de terapie intensiva care sunt in apropierea spitalelor de boli infectioase. Acest lucru a fost organizat si se stie in momentul de fata, inclusiv distantele cele mai apropiate de terapie intensiva si vreau sa va spun ca avem localitati in Romania care sunt la circa 46 de kilometri distanta de terapie intensiva cu potential de a asista astfel de pacienti", le-a spus Streinu Cercel deputatilor din Comisia de sanatate.

Cititi materialul intreg pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
gripa noua,
ah1n1,
Streinu Cercel,
Romania,
decese
/actualitate/streinu-cercel-romania-ar-trebui-sa-fie-pregatita-de-3-300-6-000-de-posibile-decese-5078482
5078482
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.