Straie şi poveşti noi pentru îngheţatele La Stada

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 17 iunie 2015 215 afişări

Trei sortimente de îngheţată La Strada – cu fistic, cu mango şi cu vanilie, au fost lansate în ambalaje noi, sub umbrela campaniei „LA STRADA. Taste The World”, pentru a spune mai bine povestea ingredientelor care stau la baza reţetelor.

Straie şi poveşti noi pentru îngheţatele La Stada

Noua campanie invită consumatorii într-o călătorie imaginară către ţinuturile exotice şi însorite ale Madagascarului, Indiei şi Californiei, locurile de unde sunt aduse vanilia, mango şi fisticul, spune spune Oana Stincel, marketing manager La Strada.

La Strada este prezentă în magazine în 10 sortimente la ambalaj de 120 ml (ciocolată, mango, căpşuni, vanilie, caramel, alune, iaurt&cireşe, mentă&ciocolată, cappuccino, coacăze negre) iar în ambalaje de 500 ml sunt 11 variante de îngheţată.

Lansată în 2013, în segmentul premium de îngheţată, La Strada este una dintre mărcile companiei Macromex, unul dintre cei mai importanţi jucători în segmentul alimentelor congelate în Europa Centrala si de Est. Compania Macromex, dezvoltată de antreprenorul Dan Minulescu, are în portofoliu atât mărci proprii, ca Edenia (brand multi-categorie de produse congelate), La Strada (îngheţată), Corso (îngheţată), Gruia, Azuris, Casa Gruia, dar şi mărci pentru care se ocupă de distribuţie, ca La Lorraine, Dr. Oetker, President, Akadia, Philadelphia, Farm Frites, Mars.

Macromex a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de aproape 100 de milioane de euro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
inghetata,
Macromex,
La Strada,
marci
/actualitate/straie-si-povesti-noi-pentru-inghetatele-la-stada-14465597
14465597
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.